Nieuwsbriefdoorcreatum

Mailing

Een interactieve digitale nieuwsbrief heeft tal van voordelen. Het is een budgetvriendelijke manier om met uw klanten te communiceren.

Wikipedia omschrijft een digitale nieuwsbrief als volgt:

Veel websites en bedrijven hebben tegenwoordig ook online nieuwsbrieven (vaak aangeduid met de Engelse term newsletter) die via e-mail worden verstuurd naar mensen op een mailinglist. Deze nieuwsbrieven informeren de lezers over updates van de website en/of leveren informatie die eraan verbonden is. Bovendien kunnen nieuwsbrieven een rol spelen in het opbouwen en in stand houden van de relatie van de gebruikers met een website.

De digitale nieuwsbrief is dus hét medium bij uitstek om uw klanten op de hoogte te houden van de activiteiten en promoties van uw bedrijf.

Belangrijk aspect van een goede nieuwbrief is uiteraard in de eerste plaats de inhoud. Een nieuwsbrief die qua inhoud niets nieuws verteld zal veel minder snel of zelfs helemaal niet worden bekeken. Een tweede belangrijk aspect is de vormgeving. Zoals u weet zijn er ondertussen miljoenen nieuwsbrieven in omloop, het is dus zaak uzelf te onderscheiden. Dit kan door qua vormgeving origineel voor de dag te komen. De meeste standaard editors leveren eenheidsworst. Bij Creatum starten we vanaf een blanco blad en bouwen zo op. Uiteraard doen we dit alles in lijn met uw huisstijl.

Wij verzenden uw nieuwsbrief via onze partner “your mailing list provider” omdat we deze dienst budgetvriendelijk en uiterst professioneel vinden. Ze zorgen voor een degelijke rapportering en laten eigen ontwerpen makkelijk toe. Bovendien ziet Creatum er ook op toe dat u niet als “spammer” wordt bekeken door u correct te adviseren omtrent frequentie en inhoud van de nieuwsbrief. Als u teveel nieuwsbrieven verstuurd met daarin geen nieuwe of goede informatie zullen uw klant uw mails blokkeren!

Creatum helpt u ook met één of meerdere acties om zoveel mogelijk e-mail adressen van uw klanten te bekomen.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Budgetvriendelijk communiceren met uw klanten
  • Creatum zorgt voor originele mails in lijn met uw huisstijl
  • Uitgebreide rapportering en analyse van uw mailings
  • Direct contact met uw potentiële klanten
  • Versterk de band met uw klanten
  • Milieuvriendelijker dan klassieke mailings

Probeer ons uit en sta versteld van het resultaat.