Professioneel & betaalbaar webdesign

Vaak wordt de misvatting gemaakt dat een eigen website geen noodzaak is. Niets is minder waar. Een eigen website, je digitale visitekaartje zeg maar, is voor elke ondernemer een absolute noodzaak!

Door een eigen website te hebben wordt je sneller gevonden in Google en andere zoekmachines. Een eigen website laat je ook toe om zelf te bepalen wat er over jou gevonden wordt op het internet. Je kan deze informatie dan ook snel zelf aanpassen om bijvoorbeeld je jaarlijkse vakantie of speciale acties aan te kondigen.

Creatum bewijst ook dat een eigen website helemaal niet duur hoeft te zijn.

Webdesign is voor Creatum meer dan een website bouwen. Creatum staat voor webdesign met kennis van zaken. We ontwerpen websites waarbij er een optimale balans is tussen creativiteit en gebruiksgemak. Het ontwerp wordt afgestemd op uw huisstijl. Natuurlijk wenst u ook dat uw nieuwe website optimaal werkt op tablet of smartphone. Ook hiervoor zorgt Creatum. Wij zorgen voor een totaaloplossing voor uw website, volledig aangepast aan uw noden. Je kan bij Creatum ook terecht om je huidige website te verbeteren.